Bekijk
Ons Menu

Ons menu
3 gangen verrassingsmenu
48
Laat onze chef je raken met sublieme smaken
4 gangen verrassingsmenu
55
Laat onze chef je raken met sublieme smaken
Voorgerechten
Verse oesters 6 Stuks
22,5
Limoen | Rode wijn vinaigrette
Verse oester per stuk
4
Limoen | Rode wijn vinaigrette
Bruschetta
12
Tomaat | Knoflook | Sjalot | Ricotta | Balsamico | Basilicum
Coquille
15
Knolselderij crème | Zeekraal | Beurre blanc saus
Proeverij
17
Laat onze chef je raken met sublieme smaken
Paling brioche
18
Limoen mayonaise | Forel eitjes
Carpaccio van Ossenhaas
16
Pittenmix | Basilicum crème | Reypenaer kaas | Balsamico
Carpaccio van rode biet
12
Pittenmix | Basilicum crème | Reypenaer kaas | Balsamico
Black Tiger pil pil
16
Knoflook olie | Bosui | Rode peper | Zeekraal
Black Tiger op Toscaanse wijze
16
Gegratineerd | Parmezaanse kaas | Groenten | Knoflook roomsaus
Champignons op Toscaanse wijze
11
Gegratineerd | Zongedroogde tomaat | Bosui | Knoflook roomsaus
Sashimi
18
Coquille | Tonijn | Komkommer | Kikkoman
Steak tartaar
14,5
Franse stijl
Licht pittige zalm tartaar
14,5
Rijsten vel | Sriracha | Furi kake | Mango gel
Soepen
Pittige pomodori tomatensoep
9
Groenten | Rode peper | Room
Cappuccino van courgette
9
Schuim van room
Uiensoep
9
Franse stijl
Tussengerechten
Ossenhaas
18
Teriyaki saus | Sesamzaad | Bosui
Coquille & Black Tiger gamba
16
Knolselderij crème | Beurre blanc saus
Kippendij
14
Atjar | Sojasaus | Bosui
Zalmtataki
15
Teriyaki saus | Sesamzaad | Bosui | Knoflook
Hoofdgerechten
Salades
Vlees
24,5
Frisse salade | Ossenhaas puntjes | Japanse sesamsaus
Vis
21
Frisse salade | Zalm | Gamba | Tonijn
Vega
17
Frisse salade | Gebakken groenten | Japanse sesamsaus
Vlees (Houtskool grill)
Mixed Grill Bistro 115
33
Ossenhaas | Spareribs | Kalfsentrecote
Tournedos 200 gr.
37
Gebakken ui | Champignon | Rode wijn saus
Tournedos 150 gr.
32
Gebakken ui | Champignon | Rode wijn saus
Rib Eye 300 gr.
33
Kruidenboter
T-Bone steak 500 gr.
38
Kruidenboter
Entrecote 250 gr.
30
Pepersaus
Spareribs 500 gr.
26
BBQ saus
Varkenshaas
26
Champignon roomsaus
Surf & turf
37
Ossenhaas | Black Tiger gamba | Rode wijn saus
Bavette
33
Zoetzure groenten | Chimichurri
Specials
Ossenhaas 200 gr.
37
Teriyaki saus | Sesamzaad | Bosui | Knoflook
Chateaubriand 550 gr. (2 pers)
45 p.p.
Mals middenstuk van de ossenhaas | Gebakken ui & champignon | Rodewijnsaus | Pepersaus
Entrecote oelek 250 gr.
31
Roomboter | Knoflook | Sambal | Sojasaus
Ossenhaas op Oriëntaalse wijze
30
Ossenhaas Puntjes | Japanse sesamsaus | Ui | Champignon
Short ribs zacht gegaard
30
Aardappel mousseline | Rode wijn jus
Pasta kippendij
26
Pesto | Parmezaanse kaas | Groenten
Vegetarisch
Pasta
24
Pesto | Parmezaanse kaas | Groenten
Pompoen steak
25
Aardappel Mousseline | Krokant van parmezaan | Rozemarijn jus | Zongedroogde tomaat
Truffelrisotto
24
Paddenstoelen | Parmezaanse kaas | Truffelolie | Rucola
Vis
Zeetong 500 gr.
46
Á la meunière
Zalmfilet
29
Venkel | Beurre blanc saus | Knolselderij crème
Gegrilde tonijnfilet
32
Wok groenten | Sojasaus
Zeebaarsfilet
30
Tomaten risotto | Beurre blanc saus
Mix vis
30
Zalm | Zeebaars | Black Tiger gamba | Beurre blanc saus | Knolselderij crème
Pasta gamba
28
Knoflookroom | Parmezaanse kaas | Groenten
Bijgerechten
Frites
4
En mayonaise
Frisse salade
3,5
Gemengd
Gebakken ui
3,5
En champignons
Groenten
4
Gebakken
Sauzen
1,5
Pepersaus | Rode wijn saus | Champignon roomsaus | Kruidenboter